8. İAOSB Sanayicileri ve İzmir Üniversiteleri Buluşması

Sayın Katılımcımız,

2011 yılından bu yana gerçekleştirilen ve Üniversite-Sanayi Eşleştirmesi (ÜSE) olarak adlandırılan İAOSB Sanayicileri & İzmir Üniversiteleri Buluşması’nın bu yıl sekizincisi düzenlenecektir.

Söz konusu etkinlik; Bölgemiz ev sahipliğinde, EÜ EBİLTEM TTO işbirliği ile gerçekleşen, üniversite ve sanayi temsilcilerinin tanışabildikleri, proje fikirlerini görüşebildikleri bir buluşmadır.

Bugüne kadar her biri 100’ün üzerinde ikili görüşmeye ev sahipliği yapan ÜSE, Katılımcılarımızın AR-GE devlet desteklerini kazanmalarına, akademik dünya ile daha yakın temasa geçmelerine, projelerine teknik destek almalarına olanak sağlamıştır. Yapılan değerlendirmede firmaların tümü katılmaktan fayda sağladığını belirtirken, katılan her iki firmadan biri somut fayda elde ettiğini ifade etmiştir.

Bir eşleştirme programı olarak düzenlenen organizasyon, 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Bölge Müdürlüğü binasında gerçekleştirilecek olup, detaylı takvimi aşağıda yer almaktadır.

Çalışmalarınıza katkı sağlayacağına inandığımız etkinliğe katılımınızı rica ederim.

Saygılarımla,

Hilmi UĞURTAŞ