İzmir Fen Lisesi Müdürü Sayın Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

Türkiye'nin en başarılı 3 fen lisesinden birisi olan İzmir Fen Lisesi Müdürü Mahmut YILDIZ ve beraberindekiler Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Saffet KÖSE’ yi ziyaret etmiştir.

Ulusal ve uluslararası bilim olimpiyatları ve yine TÜBİTAK tarafından düzenlenen proje yarışmalarında Türkiye'de en çok madalya alan resmi fen lisesi olan İzmir Fen Lisesi Müdürü Üniversitemiz ile proje danışmanlıkları için işbirliği yapmak ve protokol  imzalamak istediklerini dile getirmiştir.

Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Saffet KÖSE İzmir Katip Çelebi Üniversitesi olarak İzmir Fen Lisesine desteğe ihtiyaç duydukları her türlü projede tüm imkanlarla destek verebileceklerini, ayrıca Merkezi araştırma Laboratuvarlarında araştırma yaparak ortak projeler geliştirebileceklerini belirtmiştir.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalanması için gerekli çalışmalara başlanmıştır.