Ar-Ge İnovasyon, Teknoloji Destekleri, Girişimcilik ve Girişimcilik Destekleri Semineri

19.12.2018 Tarihinde Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz Ar-Ge İnovasyon, Teknoloji Destekleri, Girişimcilik ve Girişimcilik Destekleri seminerini öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Seminerin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr. Adnan KAYA konuşmasında dijital dönüşümün önemine değinirken aynı zamanda uygulanacak projelerde üniversite-sanayi, üniversite-üniversite, ve üniversite-üniversite-sanayi benzeri platformların ön plana çıktığını vurguladı.Konuşmacı Kosgeb İzmir Kuzey Müdürlüğü Uzmanı Sayın Mehmet Çağan SARI Kosgeb'in KOBİ ve girişimcilere olan destek modelleri hakkında bilgiler verirken ayrıca Kosgeb'in yakın zamanda planladığı destek modellerinden de bahsetti. Sayın SARI ayrıca buluş ve inovasyon arasındaki farkları örneklerle açıklarken inovasyonun nedenli önemli olduğu konusunda bilgilendirmelerde bulundu.