Dr. Öğretim Üyesi Haydar YALÇIN'a büyük onur

Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Haydar YALÇIN Portland Eyalet Üniversitesi’nde TÜBİTAK 2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında yürüttüğü “ÜNİVERSİTELER İÇİN TEKNOLOJİ KAPASİTESİ ÖLÇÜM MODELİ” projesindeki çalışmalarından dolayı “Portland State University Chapter of the Omega Rho International Honor Society”’ye “Faculty Member” daveti almıştır. Nişan ve sertifika, 2 Mart 2019 tarihinde Portland State University, Smith Memorial Student Union’da yapılan “induction ceremony” de Intel Başkan yardımcısı Mandy J. Mock’un da katıldığı törende kendisine tevdi edilmiştir.

Omega Rho Hakkında: Omega Rho, Yöneylem Araştırması, Yönetim Bilimleri ve ilgili disiplinlerde seçkin bilim adamları ve liderleri tanıyan uluslararası bir onur topluluğudur. 1976 baharında Operations Research Society of America ve The Institute of Management Sciences ortaklığında yapılan toplantıda kurulan Omega Rho, Akademik tanıma ve terfi için yüksek standartları korumak amacıyla Association of College Honor Societies ile birlikte hareket etmektedir. Yüksek öğretimde mükemmelliği önceleyen Omega Rho’ya üyelik davet usulü ile yürütüldüğünden oldukça prestijlidir.